Articol pilot

Salutare, dragilor!

Așa cum unele seriale lansează mai întâi un episod pilot pentru a analiza reacția publicului, așa postez și eu acest prim articol. O grămadă de gânduri și sentimente încearcă să-și găsească locul printre aceste rânduri, așa că voi încerca să le aștern pe rând.

Va fi un blog cu și despre mâncare, după cum probabil v-ați dat seama. Acesta va fi primul și singurul articol, sper eu, fără o rețetă în el. Nu sunt un master-chef, învăț zi de zi lucruri și rețete noi. Nu e o toană de pandemie, altfel nu aș fi ajuns până aici, ci m-aș fi rezumat doar la fotografiile postate pe instagram. Îmi place să gătesc, să prăjituresc și să încerc fel de fel de mâncăruri noi sau tradiționale, gustări și tot felul de deserturi. Gătesc pentru că iubesc zâmbetele familiei și împlinirea pe care o simt după fiecare masă. Țin minte că atunci când am făcut prima mea prăjitură, am uitat să adaug zahăr, așa că nu a crescut deloc. Însă fratele meu, care era micuț pe atunci, a savurat-o așa cum era ea, lucru care m-a ajutat să nu renunț și să descopăr cât de mult îmi place, de fapt, să petrec timpul printre ingrediente și cratițe.

Voi încerca să împărtășesc cu voi, cât de des pot, tot ceea ce trece prin stomăcelul meu și al apropiaților.

În viața asta am muuulte pasiuni, pe care am încercat mereu să le pun în practică și să fac ceva frumos.

Deocamdată voi încerca să îmbin doar trei dintre ele, și anume: scrisul, fotografia și gătitul.

Acestea fiind spuse, pardon, scrise, vă invit cu drag să pășiți pragul bucătăriei mele virtuale și poate, într-o zi, și pe al celei reale, de ce nu? Bucătărie care, apropo, deocamdată este în plan de construcție. Dar vă garantez, va fi o bucătărie de vis!

Vă pupăcesc!

Mădălina. 

2 comentarii la „Articol pilot”

  1. Felicitări, Mădălina! Îți doresc muuultmult succes și te voi urmări cu drag ❤
    PS. Mi-e dor de Tiramisul tău, dar aș încerca orice gătit dee tine! Te pup.
    #minimasterchef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *