Quesadilla – cu ce avem prin casă

De fiecare dată când ne este dor de fast food, aducem fast food-ul la noi acasă. Pentru astăzi, quesadilla.

Și pentru că nu aveam în casă mai nimic pentru a face rețeta originală, am improvizat. Așadar, pentru 6 tortilla am folosit:

  • 500 grame piept de pui 
  • 300 grame telemea 
  • câteva legături de ceapă verde 
  • 2-3 roșii 
  • condimente pentru carne
  • ulei 

Mod de preparare: 

Pentru început, am pregătit pieptul de pui, pe care l-am tăiat cubulețe. Într-o tigaie în care am pus câteva linguri de ulei, am adăugat cubulețele de piept, pe care le-am condimentat cu sare, piper, boia iute și dulce, curry, usturoi granulat și oregano, după gust. Am prăjit carnea, până când aceasta a devenit aurie.

Am dat telemeaua prin răzătoare, ceapa verde am tocat-o mărunt, iar roșiile le-am feliat. 

Am împărțit carnea și legumele egal, pentru fiecare tortilla.

Am pliat fiecare tortilla în jumătate, le-am uns cu ulei pe fiecare parte și le-am rumenit puțin în tigaia încinsă. 


Și voilà! Quesadilele noastre sunt gata de savurat!

Sunt perfecte pe post de gustări rapide, pachețele pentru școală și serviciu sau chiar pentru o seară cu prietenii. 

Puteți improviza și voi cu tot ce aveți prin frigider. 

Poftă mare să aveți!

Vă pup!

Mădălina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *