Mai mult decât ce e deja.

Am promis că o să postez des, știu. Și am mai spus că voi posta doar rețete. Însă nu mi-e de ajuns. Trebuie să împărtășesc mult mai mult decât atât.

Trebuie să vă împărtășesc povești, întâmplări și nu numai.

Am vrut să scriu despre ultima excursie avută, însă n-am apucat și uite așa au trecut 3 săptămâni de atunci. Ce zboară timpul. O, da! Asta știm cu toții.

Nu știu alții, dar eu am o viață haotică, pe cuvânt. Oricât aș vrea să mă organizez, imediat apare ceva neprevăzut. Așa va fi mereu oare?

Ideea e că ar fi ok să fie vorba doar despre neprevăzut plăcut, însă nu-i așa mereu. Se întâmplă și evenimente mai puțin plăcute, însă nu voi scrie aici despre asta.

Eh, momentan mă împart între locul de muncă, organizarea unui eveniment și viață personală.

Viață personală? Ce e aia? Păi e aia firească, în care te simți tu în largul tău și de care ai tooot mai puțin timp.

Of, mereu alergăm și alergăm după statuturi și alte chestii materiale și uităm să trăim. Da, uităm să trăim, să ne bucurăm de momentele mărunte.

Perioada asta de pandemie m-a făcut să-mi dau seama că nu vreau prea multe de la viață, zău. M-a învățat să nu-mi mai pese de părerea altora despre viața mea. Și culmea, lucrez cu oameni și e atââât de dificil acum, când m-am reîntors la muncă după 3 luni de antisocializare. Eh, am socializat cu natura, nu se pune?

Nu pot să spun că detest oamenii. Pe unii îi și iubesc. Ceea ce detest e faptul că în mai puțin de un minut ți se poate schimba întreaga zi. Și nu în bine.

Cum spuneam, nu-mi mai doresc așa de multe de la viață. Îmi doresc doar să trăiesc. Și asta e tot. Voi vedea cum, zâmbind, ajutând și zâmbind iar. Unor oameni care merită. Și celor care nu, poate.

Ceea ce am mai învățat e că timpul vindecă. Nu rănile, ci teama. Teama de eșec, teama de orice. Nu-mi mai este teamă că nu voi reuși. Știu și că nu-mi ajunge rutina de acum. O urăsc chiar. Vreau libertate, să aleg eu ce să fac în fiecare răsărit și apus de soare. M-am săturat să alerg. Mă opresc aici, acum. Până data viitoare.

 

Mădălina. 🌸

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *