Spaghete picante cu sardine

Nu știu cum se face, dar pofta de gustări și rețete cu pește îmi vine doar atunci când se apropie vreun post. Eh, ar trebui să încerc să mănânc și cu alte ocazii.

Așa că, pentru cei care de luni renunțați la pește pentru câteva săptămâni, vă invit să încercați aceasta rețetă de spaghete picante cu sardine. Picante sunt pentru că nouă ne place picant, însă puteți renunța cu ușurință la acest element.

Ingrediente (4 porții):

  • 250g spaghete
  • 2 conserve cu sardine
  • 4 căței de usturoi
  • O jumătate de ardei iute
  • O lingură cu pastă de măsline și capere
  • O linguriță cu dulceață de ardei iute
  • Cașcaval ras (opțional)

Mod de preparare:

După ce am pus spaghetele la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj, am tocat mărunt usturoiul și ardeiul iute.

Într-o tigaie adâncă am pus sardinele, usturoiul, ardeiul iute, pasta de capere și dulceața. Am lăsat conținutul în tigaie aprox. 5 minute, amestecând din când în când.

După ce spaghetele au fost gata, le-am strecurat și le-am amestecat în tigaie cu sosul preparat.

Le-am servit calde cu puțin cașcaval ras deasupra.

S-aveți poftă!

 

Mădă S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *