Batoane cu ciocolată și căpșune

În încercarea de a goli congelatorul de punguțele cu căpșune, am căutat ceva inspirație pe internet și culegând informații de pe ici și de pe colo, am încropit aceste batoane drăgălașe.

Ingrediente: 

  • 120 g făină
  • 20 g fulgi de cocos
  • 40 g zahăr brun
  • 1 ou de in (o lingură semințe de in – de preferat sfărâmate, de data aceasta eu le-am folosit întregi – amestecate cu 3 linguri de apă și lăsate aprox. 15 min, cât să formeze un gel)
  • 30 g ulei de cocos
  • 100 ml lapte vegetal
  • 1 linguriță cu esență de migdale
  • 100 g căpșune proaspete/congelate
  • 50 g bucăți de ciocolată

 

Mod de preparare: 

Pentru început, se amestecă ingredientele uscate. În alt bol, se mixează ingredientele umede, după care se amestecă cele două compoziții.

Se adaugă ciocolată și căpșunele și se așează totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava la cuptor, în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru aprox. 25-30 de minute sau până când trece testul scobitorii.

După ce o scoatem din cuptor, se lasă la răcit, se taie în forma dorită și se servește.

Enjoy!

 

 

Mădă S. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *