Ce am ales să-mi cumpăr cu voucherul câștigat la vivre.ro

Salutare!

 

Săptămâna trecută țopăiam prin casă de fericire, asta fiindcă primeam vestea câștigului unui voucher de 2500 de lei, în urma unui giveaway organizat de vivre.ro și daddycool.ro. Aveam o mie de idei și gânduri și ajunsesem în situația în care nu știam pe ce să îl cheltuiesc. Da, dacă vă vine să credeți, e și asta o responsabilitate. 😊) Poate că unii dintre voi ați spune ”dă-mi-l mie, că știu eu ce să-mi iau”. Ei, fiți liniștiți, într-un final m-am decis și eu.

Deși inițial era vorba despre design interior și cu toate că taare mi-aș fi dorit să amenajez o cameră în stilul nostru, pentru moment locuim în chirie și am spus că pentru acest lucru va veni rândul atunci când vom avea o căsuță a noastră.

Cu toate astea, voi știți cât de mult ador să-mi petrec timpul în bucătărie și cât de înnebunită sunt după oale, tigăi și tot ce ține de servirea și pregătirea mesei. Așa că am optat să cumpăr lucruri pe care nu mi le-aș fi permis prea curând sau pe care le-aș fi tot amânat. După ce am luat cam tot ce ne lipsea prin bucătărie, am mai comandat acest aspirator pentru părinți și câteva mărunțișuri uzuale.

O să vă atașez la final trimitere către fiecare produs achiziționat. Țin să precizez faptul că deși voucherul era valabil 6 luni de zile, eu, cea foarte nerăbdătoare, m-am grăbit să-l cheltuiesc, dar nu fără cap, am profitat și de reducerile aniversare care s-au încheiat chiar a doua zi după ce am plasat comanda. Așa că prețurile anumitor produse pe care le veți vedea acum pe site sunt un pic sau chiar mult mai mari decât cele cu care am reușit eu să achiziționez produsele.

Vă doresc și vouă să trăiți măcar o dată bucuria aceasta!

Vă îmbrățișez!

Mădă S.

 

 

Listă achiziții:

Robot de bucătărie

Aspirator 

Espressor de cafea

Oală de fontă cu capac 

Fier de călcat cu abur 

Fierbător electric 

Tensiometru 

Set perne 

Mojar cu pistil 

Cuvertură

Pătură 1

Pătură 2 

Cutie șervețele 

Prosoape

Bol salată 

Forme pentru aluat

 

P.S. Vă rog să iertați neclaritatea și graba cu care sunt făcute fotografiile, însă entuziasmul a fost prea mare! <3

 

   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *