Chec cu zmeură

Ingrediente:

8 ouă
250 g zahăr
30 ml ulei
250 g făină
5 grame praf de copt
un praf de sare
zmeură după gust

Mod de preparare:

Cele 8 albușuri se mixează cu un praf de sare și cu zahărul care se adaugă treptat, până se obține o spumă lucioasă.
Se adaugă gălbenușurile, unul câte unul. Când se omogenizează, se adaugă și uleiul, amestecând încontinuu.
Cu mișcări largi încorporăm și făina, amestecată cu praful de copt.
Compoziția obținută se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Deasupra se presară zmeura proaspătă, după gust și preferințe.
Se dă la cuptor pentru 25-30 minute sau până când trece testul scobitorii.

Se lasă să se răcească și se pudrează cu zahăr pudră.

Poftă bună!

Pupici, 

Mădă S. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *